Logo Vallø Valør

Bliv bevidst om dine egne værdier og få et skarpt overblik

Få hjælp

Jeg tilbyder at hjælpe med flere forskellige opgaver og primært for alle opgaverne er, at alle typer opgaver skræddersyes til lige præcist dig, din virksomhed eller din organisation. Hovedformålet er at få skabt endnu bedre bevidsthed omkring den enkeltes værdier i livet og få et skarp overblik over det vi hver især ønsker os i livet, taget med udgangspunkt i vores økonomi.

Alt hvad jeg laver, er selvfølgeligt fortroligt og jeg tør næsten godt love, at du får tjent din udgift hjem!

Når du vælger at fokusere på, at ændre ting i dit liv og lægger en masse energi i det, så aktivere du en kæmpe kraft og din handling vil skabe forandring.

Det betyder, at du selv skal bruge din tid, dit hjerte, dine evner og ressourcer til at få skabt forandringerne – det kommer helt sikkert ikke af sig selv. Det heldige er, at det vil være mig en fornøjelse at guide dig igennem hele vejen. Det er blevet min passion, fordi det giver så meget mening og egentlig er så banalt. Kontakt mig endelig, hvis du søger noget du ikke kan finde her,

Prøv at tjekke alt det jeg tilbyder:

Individuel vejledning

Ønsker du dig et bedre overblik og blive mere bevidst om dine værdier på flere måder, kan det være en god start at få et individuelt forløb. Her kan vi blive meget klogere på hvad vi skal arbejde med, for at du bliver mere bevidst og klar på dine værdier. Læs mere her.  

Workshops

En workshop er en arbejdsmetode, hvor en gruppe mennesker samles for at arbejde koncentreret om en specifik opgave i et aftalt tidsrum.

Derfor kan en workshop nemt aftales og planlægges individuelt efter deltagerne og formålet. Selvfølgelig vil der være forskel på udbyttet afhængig af varigheden og antallet af deltagere. Men en ting er sikker nemlig, at deltagerne vil gå hjem med en dejlig følelse af, at det kan være sjovt, spændende og vildt givende at få bevidsthed over sin økonomi og med hjem i kufferten vil der også være ….. Læs mere her.

Undervisning

Min undervisning er et tilrettelagt forløb, hvor der vil blive undervist i en masse forskellige værktøjer og redskaber, som kan bruges efterfølgende. Således at deltagerne selv kan prøve midlerne af i deres hverdag.

Læs mere her.

Foredrag

Foredrag er nok min spidskompetence og det bedste for mig er, at kunne fortælle og forklarer ting på en let og elegant måde. Så det er forståeligt, nærværende og noget der kan bruges i hverdagen.  Der er ikke noget bedre end at opleve sit publikum udvise overraskelse og forståelse!

Og jeg forsøger at finde den humoristiske vinkel på et svært emne, fordi humoren hjælper os til bedre at forstå ting. Nogen har sagt om mig:

Levende oplægsholder der på sin kompetente måde informere ”i menneskesprog” alle kan forstå.

Læs mere her.

Selvstændige/virksomheder

Tjenes der nok i din virksomhed?

Alle virksomheder vil nok altid sige, at de ikke tjener nok, men med hånden på hjertet, er der så valuta nok for pengene for arbejdsindsatsen?

Det handler nemlig ikke altid om at tjene meget men mere hvor meget der er, tilbage efter alle udgifterne er betalt! En millionforretning har nemlig ikke nødvendigvis et kæmpe overskud og måske løber ledelsen og medarbejderne rundt i deres eget hamsterhjul uden egentlig at komme nogle steder. Jo de får tilfredsstillet alle deres kunder, men det egentlige overskud kommer ikke til dem der fortjener det. Læs mere her

Få guldkorn med posten