Logo Vallø Valør

HVAD SIGER ANDRE OM VALLØVALØR

Jeg har været i stressforløb hos Tina over en periode på to måneder. Tinas kompetencer har hjulpet mig til at tænke mere klart og få styr på mig selv igen. Processerne i forløbet har lært mig at få fokus på, hvad der er vigtigst for mig. Tina er rolig og nem at snakke med, og jeg havde en følelse af, at hun levede sig ind i mig som klient – hun er forstående, empatisk og fleksibel.
Geografisk afstand er ingen hindring for et online-forløb hos Tina. Når man – som jeg – bor langt ude på landet, kan det som stressramt være uoverskueligt at finde energi til at køre 25 km i bil ind til en specialist. Fordelen ved Tinas online-forløb er, at man kan sidde trygt i egne omgivelser og snakke med hende, og få de nødvendige værktøjer at arbejde med.

Inger

Interviewet januar 2020 af tekstogbillede.dk v/ journalist Trine Helene Henrichsen, som er bekendt med Ingers efternavn.

Tina har været stresscoach for mig i et face-to-face forløb på to en halv måned. Til forskel fra det, jeg har prøvet tidligere, har Tina fokuseret på de underliggende årsager, og ikke så meget på symptomerne.
Tina har været en super god guide, som har ledt mig gennem denne her ’self- discovery’ i trygge hænder – hun lader ikke én falde. Det vigtigste for mig har været tryghed. Tina er super nem at snakke med, og er god til at bygge tillid op, så man føler sig tryg, og hurtigt kan komme i gang – hun er en fed guide at have med på den oplevelsestur, som det jo er.

Michael

Interviewet januar 2020 af tekstogbillede.dk v/ journalist Trine Helene Henrichsen, som er bekendt med Michaels efternavn.

Tina har været stresscoach for mig på fire Skype-sessions over et forløb på to måneder. Hun er meget vedholdende, og er rigtig god til at følge op på, hvad jeg sagde ved sidste session – fordi hun husker det. Det er vildt fedt, for det giver ’en god landing’ at sidde over for et menneske, der faktisk kan huske dét, jeg har sagt – det er virkelig en pluskompetence. Tinas varme og umiddelbare fremtoning har gjort, at jeg lynhurtigt har fattet tillid til hende. Hun er ikke bange for at give noget af sig selv i samtalerne, og det har jeg derfor heller ikke været. Det har været fantastisk – supergodt.

Marianne Kure Olsen 

Interviewet januar 2020 af tekstogbillede.dk v/ journalist Trine Helene Henrichsen.

Tina er en … no-bullshit coach, som med varme og faglig dygtighed hjælper dig til at få skåret igennem de fastlåste overbevisninger, du måtte have om dig selv, din egen værdi og også i forhold til PENGE. 

Allerede ved den første session følte jeg mig ikke blot set, hørt og mødt, men også forstået. Den måske vigtigste nøgle til at føle dig tryg ved at lukke op og flytte dig selv og dit mindset.

De bedste hilsner Karina

Tina er et videnkatalog efter mange års virke og erfaring, særligt med at møde mennesker og inkludere mennesker – det er virkelig en spidskompetence hun har.

Du har din faglige viden meget meget dybt forankret og har masser af Lederkompetencer – og en af dem jeg vil fremhæve, er omsorg for andre mennesker – det mærkede jeg rigtig meget i forløbet!

Personlige kompetencer kan jeg kun sige, at du er en utroligt kærlig, sød, charmerende, skøn skøn kvinde med et meget vindende væsen. Du forstår virkelig at sprede glæde og håb. Du er rigtig god til at være opmærksom og meget nærværende.

Og alt det gør, at det på en nem måde bare lykkedes – TAK!

Knus Pia / Århus

Tina Vallø kan jeg på det varmeste anbefale, hun er knivskarp, sød og har en fantastisk indsigt i alle former for udfordringer. Det har givet mig en kæmpe åbenbaring, hvordan det hele hænger sammen og hvor lidt ændringer der skal til for, at livet kan blive så meget bedre på få måneder.

Jeg har valgt et forløb mere hos Tina for at arbejde, realisere og fokusere på drømme, ønsker og visioner i mit liv. Tak til dig Tina!

Forløbet hos Tina har for mig betydet en omvæltning i mit liv til den meget positive side.
Jeg har altid været et meget positivt menneske, men en trang økonomi og andre udfordringer havde gjort, at jeg var kørt fast og var træt. Tina hjalp mig til at se alle mine værdier på alle plan, lærte mig sammenhængen mellem økonomi og det liv jeg levede.

Og wupti kunne jeg se, at jeg havde mange værdier og jeg skulle passe på dem og mig. Den indsigt og handling gav en mega positiv energi og den energi har jeg spredt ud til hele mit liv, krop og sjæl.
Så i dag har jeg valgt at leve i den energi og holde fast i den, også når forhindringerne kommer forbi på gennemrejse 🙂

Kæmpe kram Anna-Belle Wiggers

Jeg bookede forløbet hos Tina, fordi jeg brugte uforholdsmæssig meget energi på at træffe økonomiske beslutninger. Ikke kun store økonomiske beslutninger, men også mindre beslutninger, blev der brugt meget tid og energi på. Det jeg fik en klarhed over igennem forløbet hos Tina, var hele det mentale tankespind, jeg havde koblet op på penge. Det var befriende, hvis ikke forløsende at få overblik over, hvorfor det var sådan og hvad jeg kunne gøre i stedet. Det betyder, at jeg nu træffer økonomiske beslutninger, store som små, både med en ro i maven og i tankerne.

Selv om penge ofte er et tabubelagt emne, føltes det meget naturligt at indvie Tina i mine tanker om og mit forhold til penge. Jeg følte mig hørt og mødt. Det, der også fungerede rigtig godt for mig, var de konkrete øvelser og refleksioner, jeg fik mellem hver session. Det var interessant at se min egen tilgang og tankegang på skrift. Det gjorde det meget konkret at forholde sig til, og gav en klarhed over, hvad jeg gerne ville ændre på.

Hvis du er nysgerrig på dig selv og gerne vil rykke dig, så vil jeg anbefale et forløb hos Tina. Du finder ud af, hvad der kører med dig og vigtigst af alt, så får du sat det i system, så det kører FOR dig. 

Janne L.

Forløbet har været ret interessant. Og nogle øvelser har fået mig til at rykke mig rigtigt meget og det er gået op for mig, at jeg i flæng bruger termer – uden rent faktisk at vide hvorfor – for det er jo ikke sandt.

Det var ikke svært for mig at tale med Tina – faktisk meget nemt og det var om alting, men jeg kunne i nogle situationer mærke, at jeg havde nogle ubevidste sider, som vi fik løst op på 😊!

Forløbet har opløst nogle af de spændinger jeg har haft i forhold til mange ting. Kan mærke at der har åbnet sig en ny følelse omkring livet og penge, og det kan blive nærmest sjovt – lidt som en leg, når jeg ved hvorfor de forskellige følelser kommer.

Til tider var det lidt anstrengt for mig at tale om økonomi med Tina., men ofte fik Tina vendt mine ord, så de blev positivt ladet i stedet for negativt ladet, og så blev det mindre anstrengende. Og det gav mig nogle gode aha-oplevelser.

Tina var god til at bruge sig selv som eksempel, og det medførte at det var lettere for mig at forholde mig til tingene.

Henrietta

Jeg er blevet mere bevidst om mig selv. Mine forventninger til forløbet er på flere områder blevet mere end indfriet.

Jeg havde i årevis gået og talt om at få lavet et smykke som skulle symbolisere “et eller andet” som jeg ikke rigtig vidste hvad var, det fik Tina lynhurtigt omsat til tanker og ideer. Det blev omsat noget konkret og er nu i gang med at blive lavet.

Tina er meget ligetil og tillidsvækkende, så selv om vi kom ind på personlige ting, følte jeg mig ikke klædt af eller udleveret.

Til at begynde med, tænkte jeg det ville være lidt underligt at skulle krænge sig selv ud, men med Tinas indlevelsesevne og tillid samt gode spørgeevne, blev det pludselig bare sådan det var.

Tina taler et sprog alle kan forstå, hun møder mennesker i øjenhøjde og hun spørger på flere måder, hvis man ikke lige forstod spørgsmålet første gang.

Fra allerførste gang, jeg talte med Tina, følte jeg mig omgivet af varme, indlevelsesevne og empati. Hun er smilende og humoristisk (også gennem tlf.), man kan godt gå lidt og glæde sig til næste seance med hende. Hun er inspirerende og motiverende.

Jeg fik mere ud af forløbet end jeg havde forventet, takket være Tinas måde at formidle sit håndværk på.

Jeg sender mine ALLERVARMESTE anbefalinger til alle om at bruge Tina.

Tusind tak for bonusinfo til mig om kompetence – faglige som personlige! Atter glade og skønne positive ord fra dig ❤️❤️❤️

Du fik mig lige talt op til at tage et ekstra kursus, blev pludselig mere motiveret efter vores snak😊

Kærligst Elsabeth B.

ValløValør Logo kobber

Kontakt mig på

Telefon: +45 61 55 35 85

E-mail: tina@vallovalor.dk

eller book en tid til en snak her

Få guldkorn med posten