Logo Vallø Valør

Tag aktion og start din rejse allerede i dag

Book en tid

Hvis du er tvivl, om jeg kan gøre en forskel for dig, så kan du book en uforpligtende samtale til en personligt eller online session HELT GRATIS. Så kan vi hurtigt finde ud af, om vi er et match og om jeg kan hjælpe dig til balance i dit liv.

Kalender er ved at loade...


To show CAPTCHA, please deactivate cache plugin or exclude this page from caching or disable CAPTCHA at WP Booking Calendar > Settings General page in Form Options section.

Valløgård

Valløgaard ligger i Hvalsø

ValløValør ligger på Valløgaard i Hvalsø, som er placeret mellem Roskilde og Holbæk. Der kører tog til Hvalsø og det er muligt at blive hentet på stationen, ved nærmere aftale!

Det ligger ca. 20 min. i bil fra Roskilde og Holbæk og ca. 35. 45. minutter i tog fra København.  Når du drejer af på Holbækmotorvejen ved frakørsel nr. 16 – Kirke Hvalsø, er du blot 10 min. fra Valløgaard.

Jeg fik mere ud af forløbet end jeg havde forventet, takket være Tinas måde at formidle sit håndværk på.

Ønsker du også forandring?

Og mangler det sidste der skal til, er det en kæmpe fordel at blive guidet, støtte og skubbet ganske blidt på vej. Vi mennesker har nogle gange en uforklarlig modstand på ting i livet, som vi egentlig gerne vil. Her er det en kæmpe fordel, at få hjælp af en mentor/coach til at komme videre til det liv vi egentlig ønsker os.

Få en ny vinkel og nye indspark til at opnå det du gerne vil, i et passende tempo og med udgangspunkt i din aktuelle situation.

Alle forløb og foredrag bliver skræddersyet til formålet. Samtaler og forløb kan foregå både online (med super god effekt) og personligt møde – dit valg!

Jeg sender mine ALLERVARMESTE anbefalinger til alle om at bruge Tina.

Tusind tak for bonusinfo til mig om kompetence – faglige som personlige! Atter glade og skønne positive ord fra dig ❤️❤️❤️

ValløValør Logo kobber

Kontakt mig på

Telefon: +45 61 55 35 85

E-mail: tina@vallovalor.dk

Eller book en tid til en uforpligtende snak i kalenderen oven for.

Få guldkorn med posten

ValløValør IVS

Bentsensvej 24, 4330 Hvalsø・CVR: 39483637