Header

Bliv bevidst om dine egne værdier og få et skarpt overblik

Selvstændig / virksomhed

Tjenes der nok i din virksomhed?

Alle virksomheder vil nok altid sige, at de ikke tjener nok, men med hånden på hjertet, er der så valuta nok for pengene for arbejdsindsatsen?

Det handler nemlig ikke altid om at tjene meget men mere hvor meget der er tilbage efter alle udgifterne er betalt! En millionforretning har nemlig ikke nødvendigvis et kæmpe overskud og måske løber ledelsen og medarbejderne rundt i deres eget hamsterhjul uden egentlig at komme nogle steder. Jo de får tilfredsstillet alle deres kunder, men det egentlige overskud kommer ikke til dem der fortjener det.

Hvor mange går ikke rundt og siger ”Vi knokler og knokler og om meget snart så vil der komme et gigantisk overskud” – det skal man så ikke sige i alt for lang tid for så bliver det både surt, kedeligt og giver mistrivsel i virksomheden. For jo højere trivsel jo højre indtjening – sådan er det bare!

Det kan være en rigtig god ide at få kigget på mange forskellige ting i virksomheden:

  • Handler vi selv de rigtige priser hjem?
  • Får vi det for vores varer, som de er værd?
  • Er alle vores arbejdsgange effektiv nok?
  • Trives medarbejderne, så de yder bedst muligt?
  • Hvordan er virksomhedskulturen? Bliver man anerkendt for sin arbejdsindsats?
  • Er der for mange eller få medarbejder i virksomheden – hvilke er den optimale størrelse?

Der kan være mange andre ting i virksomheden som stopper for den store indtjeninger, det vil altid være individuelt.

For at skabe forandring må man handle og gøre noget andet – det virker! En klog mand har en gang sagt ”Hvis du fortsætter med at gøre som du altid har gjort – vil resultatet blive som det altid har været” At stille skrapt på de forskellige ting i virksomheden vil give et langt bedre overblik og gøre det nemmere at handle på.

Ofte kan nye øjne også give ekstra gevinst med nye muligheder og ideer. Er din virksomhed indstillet på at skabe forandring med bedre og højere trivsel? Det er bevist, at høj trivsel er lig med højre indtjening.

Det at skabe nyt og få ting til at fungere endnu bedre og mere hensigtsmæssigt er noget af det jeg holder rigtig meget af, for det giver glade kunder. Og når det så ovenikøbet kan give større overskud – så kan vi vist roligt sige at det er i virksomhedens favør. Men der skal kun skabes forandring hvis det er nyttigt, oftest kan nyt og gammelt mikses og give rigtig god harmoni.

Skulle dette have din interesse kommer jeg gerne på virksomhedsbesøg og fortæller mere om mit koncept. Alle virksomheder vil få deres eget skræddersyet forløb, som tilpasses virksomhedens udfordringer og forhold. Forløbet kan strække sig over en længere perioden, hvor jeg også vil deltage i det daglige arbejde.

Overvej om I overhoved har råd til at lade vær med at få et kærligt virksomhedstjek!

Logo sort/hvid

For aftale om vejledning kontakt mig:

Telefon: +45 61 55 35 85

Profilbillede Tina Vallø

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev: