Logo Vallø Valør

Everything happens for at reason – Alt sker af en årsag

Om Valløgaard

Valløgaard er stedet vi har drømt om længe. Vi skal stadig knibe os selv i armen for at være sikker på at dette skønne sted er vores. Her er overflod af naturskønne omgivelser og en helt fantastisk ro og idyl. Det er tydeligt at mærke så snart du kører ned ad vejen til Valløgaard.

Vi kender ikke gårdens oprindelige navn og vi har selv døbt den Valløgaard. Gården blevet bygget i år 1900 og er efterfølgende blevet renoveret over flere gange. Det er en trelænget gård på mere end 325 kvm, hvor halvdelen er privat og den anden halvdel til erhverv. Selve arealet er på 10 Hektar/5 tønder land, hvor størstedelen er fritliggende marker i kuperet terræn og så er der 2 søer, skov, grantræsplantage og en stor sansehave. Vi er selv i fuld gang med at få renoveret ejendommen, så den står i en lækker stand, er funktionel og særdeles brugbar som retreatsted.

I erhvervsdelen er der et stort kontor/samtalerum, en foredragssal, stort spisekøkken, toilet/bad samt nogle ekstra værelser.

Lommeur på bord foran en lyserød blomst

Stressfri oase, økonomisk frihed og livsændrende retreats

Stedet her er fantastisk og så unikt, at vi gerne vil dele det med alle, der kan få glæde af det. Og som mentor og coach er det en enestående mulighed for at kombinere det jeg brænder allermest for. 

Nemlig at hjælpe og guide mennesker til at blive stressfri, bevidst og opnå økonomisk frihed på dette sted. Vores planer er, at her kan mine klienter kommer og hurtigt fornemme denne stressfri oase og tilmed få et retreatophold af forskellig varighed. På stedet her kan man ganske enkelt ikke undgå at føle roen og langt nemmere finde tilbage til sig selv og bedre arbejder sig frem til en bedre version af sig selv

– for her er kun de bedste muligheder for at finde sig selv.

De vilde hjorte og mange andre dejlige dyr

Gården ligger placeret i Hvalsø 3,8 km fra byen og togstationen og trods den korte vej til byen er stedet en stressfri oase. Lige overfor gården ligger der en hjortefarm, hvor der går omkring 80 hjorte dagligt rundt – et smukt syn og det tiltrækker også de vilde hjorte og mange andre dejlige dyr. Så dagligt kan vi nyde synet af hjorte, harer og rigtig mange fasaner og andre fuglearter. Vi har selv 2 Palomimo hingsteføl gående på stedet og så vores skønne guldhund Tilde. Og i området går der nogle sorte køer og mange Islandske heste, så her er meget dyreliv. 

Velkommen til!

ValløValør Logo kobber

Kontakt mig på

Telefon: +45 61 55 35 85

E-mail: tina@vallovalor.dk

eller book en tid til en snak her