Bliv bevidst om dine egne værdier og få et skarpt overblik

Workshop

En workshop er en arbejdsmetode, hvor en gruppe mennesker samles for at arbejde koncentreret om en specifik opgave i et aftalt tidsrum.

Derfor kan en workshop nemt aftales og planlægges individuelt efter deltagerne og formålet. Selvfølgelig vil der være forskel på udbyttet afhængig af varigheden og antallet af deltagere. Men en ting er sikker, nemlig at deltagerne vil gå hjem med en dejlig følelse af, at det kan være sjovt, spændende og vildt givende at få bevidsthed over sin økonomi.  Med hjem i kufferten vil der også være …..

  • En ny viden omkring dine økonomiske vaner
  • Et nyt pengemindset som giver en god fornemmelse i maven
  • Klarhed på din pengetype og hvordan den tackles bedst
  • Værktøjer til at forblive bevidst med økonomien

Til inspiration har jeg allerede opskriften på en workshop, som kan bruges til inspiration eller blot bookes!

Skrot følelserne i dit pengeforbrug ….. og lad økonomien blive din hjertesag

Lad din økonomi blive din hjertesag og få en styrbar økonomi!

Dit forhold til penge er afgørende for hvordan du bruger dem. Vores pengesager har endnu større betydning for resten af vores liv end vi aner. Derfor er det en stor glæde for mig, at kunne give andre endnu mere bevidsthed om deres økonomi. Du får et bedre overblikket og bliver endnu mere skarp på livets udfordringer.

Workshoppen er for alle og særligt dem der:

  • Ikke få det ud af deres penge som de ønsker 
  • Er bekymret, beklemt, usikker og har ubehag, når det gælder økonomi og penge
  • Føler at det er økonomien der styrer dig, og ikke dig der styrer økonomien
  • Handler anderledes end du egentlig syntes er rigtig 
  • Hvis du har et uhensigtsmæssigt mønster og dårlige vaner, som er svære at ændre

På workshoppen vil du lærer at forstå hvorfor du ikke føler glæde for dine penge og hvor mange ting du ubevidst har taget med dig i dit pengeliv fra din fortid. Du får indsigt i, hvordan du kan lede og ændre din håndtering af dine penge og få endnu flere penge til at BLIVE på din konto.

Du vil få værktøjer der vil gøre dig mere bevidst og styrke dig økonomisk. På den måde vil du komme til at føle endnu mere glæde og tryghed til at få fikset dine pengesager og du vil bedre kunne nyde og glæde dig over dine penge. Din tro på dine evne omkring din økonomi vil blomstre og du vil stå stærkere økonomisk samt blive bevidst omkring din pengetype og hvordan den håndteres bedst muligt.

Målet med workshoppen er at deltagerne udvikler et nyt og selvvalgt forhold til deres penge, at det bliver klart hvordan forholdet til penge i fortiden ikke nødvendigvis behøver at påvirke ens penge i fremtiden – for det kan ændres.

Handling skaber forandring!

Lær hvordan du kan påvirke hjernen i den retning du selv ønsker det, så du kan skabe det liv du ønsker dig. Og lær hvordan du kan blive ved med, at gøre DET du ønsker dig allermest. Vi vil lave øvelser undervejs i workshoppen både for jer hver især og i grupper.

Det er en spændende rejse og jeg glæder mig til, at guide jer igennem og opleve jeres udvikling.

ValløValør Logo sort/hvid

For aftale om afholdelse af workshops kontakt mig:

Telefon: +45 61 55 35 85

Tina Vallø Gangbro ved vandet