En drøm går i opfyldelse

Længe har jeg drømt om et sted, hvor der er plads og rum til at få styr på stress. Og folk kan komme væk fra hverdagens travlhed og krav. Et sted, der oser af fred og idyl. En oase aflukket fra omverdenen, der giver tryghed og ro, til at udfordre sig selv. Hvor ens tanker og selvsyn bliver taget op til reflektion. Kort sagt et frirum til at blive låst op!

Derfor ledte vi efter en ny lokation til ValløValør og i sommeren 2019 faldt vi over OG FOR naturskønne “Valløgaard”. Der har været en del forhindringer undervejs pga. arealoverførsel, fredning, osv. 

Men lykkelige var vi da vi i november fik lov til at flytte ind på gården. Det endelige ejerskab har været længere tid undervejs, så ombygning af gården har måtte udskydes. 

 

 

Valløgaard

MEN nu er alt kommet på plads og fra 1. marts 2020 er Valløgaard endelig 100% vores. Vi er allerede godt i gang med at bygge om, så vi får det skønneste sted på Sjælland til Retreats. 

Ombygningen er startet i privaten, så vores base er på plads. Det er nemlig vigtigt for os alle, at have de forskellige baser i livet på plads, så vi ikke bruger unødig energi. Faktisk har vi 8 baser i vores liv, som er vigtige, vi har i balance.

De kan selvfølgelig ikke være i balance konstant, men vi skal give dem opmærksomhed. For begynder vi at vakle et eller flere steder, får vi ubalance og det giver os utryghed, tvivl og stress. Det er ligesom et gammelt møllehjul. Er det for ujævnt og fortsætter vi med at køre uden at stoppe op og reparerer det, så vil det brase sammen. Også på punkter som egentlig fungerede fint. 

 

 

Livshjulet

Livshjulet er et super godt redskab, som jeg tit benytter sammen med mine klienter. For det skaber stor forståelse for deres egen situation og skærper bevidstheden for deres liv. 

Du kan jo bare for sjovt prøve om dit livshjul balancere. 

  • Hvordan scorer DU hvert område i dit liv? 
  • Er møllehjulet rundt og i balance? 
  • Er der punkter du skal være særlig opmærksom på? 

Hvis du kan snakke med en, du har tillid til om dine oplevelser, fungere det bedst. 

Klik på billedet af livshjulet for at downloade det. Hvis det driller kan du downloade det ved at klikke her

 

Stedet her er fantastisk og vi er omgivet af den skønneste natur og dyreliv. Det er virkelig en Stressfri Oase, som mange i fremtiden vil få stort udbytte af. I vil elske det her sted og det er oplagt at få etableret et retreatsted. Vi vil løbende lægge nyt op, så I kan følge med i den udvikling, der kommer til ske her.

 

Vi har 10 Ha/5 tønderland at boltre os på, hvor der er kuperet marker, skov, søer, natur, dyreliv både til vands, på land og i luften. Vi føler os meget privilegeret og taknemlige over at vi kan være her hver eneste dag 😊!

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen en dag, når vi igen har mulighed for at besøge hinanden (ikke muligt nu da coronavirus florerer). Men indtil da, kan vi mødes online, som også er muligt hos ValløValør 😊

Eller kontakt mig på

Telefon: +45 61 55 35 85

E-mail: tina@vallovalor.dk

Få guldkorn med posten