Header

Bliv bevidst om dine egne værdier og få et skarpt overblik

Undervisning

Undervisning er hvor underviseren på forhånd har tilrettelagt et forløb, med sigter mod, at deltagerne får indsigt, kundskab og færdigheder inden for emnet.

Min undervisning er også et tilrettelagt forløb, hvor der vil blive undervist i en masse forskellige værktøjer og redskaber, som kan bruges efterfølgende. Således at deltagerne selv kan prøve midlerne af i deres hverdag.

Vælger du/I undervisning så lover jeg at levere og opfylde de ting min tidligere samarbejdspartner har udtalt:

”Kompetent, troværdig, helhedsorienteret og handlekraftig.
Du er positiv og smilende, oprigtig og betænksom. Jeg tænker nemlig at man vil føler sig i trygge hænder hos dig, da du repræsenterer ovennævnte, og du er behagelig at være sammen med, det har jeg oplevet da vi arbejdede sammen og det var en sand fornøjelse da du tog gode initiativer samt var/er frisk og sød.”

Det at undervise, er for mig enormt spændende og givende. Det at kunne formidle mit lærte stof giver mig stor glæde. For mig er det fantastisk at kunne dele mine erfaringer forståeligt og på rent dansk og det mest fantastiske er at se og fornemme, når deltagerne giver udtrykt for, at ”yes nu forstår jeg det og det giver mening” og når det kan gøres med et glimt i øjet, så kan det ikke blive meget bedre!

 

Et undervisningsforløb indeholder oplæg omkring:

  • Vores pengemindset (tankegangen omkring vores penge)
  • Hvilke pengetyper der er og hvad de betyder
  • Vores relation til penge
  • Hvordan vores følelser styrer vores økonomi
  • Virkningen af at være bevidst omkring økonomi
  • Forslag til hvordan vi kan styrke vores økonomi

Undervisningen vil inspirer deltagerne til at blive mere bevidste om deres egne værdier og til at få et skarpere overblik både omkring pengene og helt sikkert også omkring andre aspekter i livet.

Deltagerne vil få nogle helt konkrete idéer til, hvordan de får ro i sindet og tager lederskab for deres økonomi. Det vil helt sikkert blive en aha-oplevelse, og de fleste vil gå hjem med en følelse af, at det er meget nemmere end de først troede og måske endda opdage, at penge og økonomi kan være både sjovt og spændende at arbejde med.

Det vil være mig en fornøjelse at dele ud af alle mine guldstykker og hjælpe jer til at blive nogle dygtige guldgravere.

Logo sort/hvid

For aftale om afholdelse af undervisning kontakt mig:

Telefon: +45 61 55 35 85

Profilbillede Tina Vallø

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev: