Bliv bevidst om dine egne værdier og få et skarpt overblik

Individuel vejledning

Ønsker du dig et bedre overblik og blive mere bevidst om dine værdier på flere måder kan det være en god start, at få et individuelt forløb. Her kan vi blive meget klogere på hvad vi skal arbejde med for, at du bliver mere bevidst og klar på dine værdier.

Vidste du at vi ubevidst tager de pengemønstre vi fik i barndommen af vores forældres med ind i vores voksenliv – helt uden at stille spørgsmål til dem? Også selvom de er voldsomt uhensigtsmæssige. Vi kan sågar tage gamle og ufornuftige pengemønstre med fra tidligere partners, venner eller andre – helt ubevidst og uden grund. Men vi kan stille skarp på dem og ændre dem stille og roligt sammen, så du bliver bevidst og selv vælger din pengevej.

  • Tænk sig at du kan blive klar og skrap på din økonomi
  • Forstil dig at du ikke længere har ondt i maven, når du skal på netbank
  • Fornem friheden hvor du kan tage bevidste valg i livet, bare fordi du har styr på din økonomi
  • Have en plan for din opsparing, så du kan planlægge din ferie langt ud i fremtiden
  • Føl dig endnu mere trygt, når du har fået planlagt din økonomi, når du vil stoppe på arbejdsmarked
  • Mærk efter hvor skønt det er, at blive belønnet efter dit værd om det er løn eller pris
  • Føl glæden ved at kunne holde på dine penge, i stedet for hurtigt at skil dig af med dem

I et individuelt forløb vil du være i centrum og forløbet vil blive tilpasset dig og din situation. Og vi arbejder os frem i dit tempo.  Jeg guider dig blot, så vi kommer i mål på en overskuelig og let måde.

Jeg har en masse værktøjer, ide’er og foreslag, som gør det lettere og sjovere at arbejder os frem til dine mål og så bruger jeg også min stærke intuition. Hvert forløb er unikt lige som vi er som mennesker!

Efter forløbene vil du helt sikkert have mere styr på dine penge, blive mere bevidst om dit pengemindset og få dit eget og et nyt forhold til dine penge.

Rent praktisk

Du kan tilmelde dig her på siden ude til højre, hvor du kort skal besvare nogle spørgsmål. Blot så jeg får en fornemmelse af hvem du er og hvilke udfordringer du har. Udfra dine svar vurdere jeg om det giver mening, at vi starte et forløb op sammen, for jeg skal kunne hjælpe dig ellers giver det jo ikke mening.

Dit individuelle forløb starter såsnart du har tilmeldt dig, udfyldt skemaet og betalt for forløbet. Og så aftaler vi et passende tidspunkt, hvor vi kan snakke sammen på telefon, Skype, Facetime eller du er hjertelig velkommen hos mig i Hvalsø (20. min. fra Roskilde).

Et forløb er på minimum 3 samtaler af 45-60 minutter og inden hver samtale vil jeg give dig en eller flere opgaver, som du skal løse til vores næste snak. Så vil vi sammen arbejde videre med dine opgaver.

Så når du er tilmeldt og har betalt får du udleveret din første opgave, som skal løses og afleveres senest 2 dage inden vi skal snakke sammen første gang.

Et forløb vil typisk være sådan, at efter vores samtale vil du få 14 dage til at udfører de aftale opgaver og så har vi 2. samtale, du får også 14. dage til at løse opgaverne fra. 2. samtale til 3. samtale. Men vi aftaler møder så det passer os begge blot ikke mere end 2-3 uger imellem samtalerne.

Er 3 samtaler ikke nok og vi sammen finder ud af om det giver meninger med flere samtaler vil det være muligt, at tilkøbe 3 samtaler mere eller blot en enkel. Det er meget individuelt hvor mange samtaler der er behov for, men ofte dukker der flere ting op, som giver god mening at vi arbejder videre samme om.

Ønsker du et Individuelt forløb skal du være indstillet på, at du skal arbejde, bruge din tid, dit hjerte, dine evner og dine ressourcer.

For det er sjælendt det kun handler om penge alene!

Hver samtale har sit særpræg og jeg glæder mig til, at hører din historie.

Tilmeld til individuel vejledning

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev: