Header

Bliv bevidst om dine egne værdier og få et skarpt overblik

Foredrag

Foredrag er nok min spidskompetence og det bedste for mig er, at kunne fortælle og forklarer ting på en let og elegant måde. Så det er forståeligt, nærværende og noget der kan bruges i hverdagen.  Der er ikke noget bedre end at opleve sit publikum udvise overraskelse og forståelse!

Og jeg forsøger at finde den humoristiske vinkel på et svært emne, fordi humoren hjælper os til bedre at forstå ting. Nogen har sagt om mig:

Levende oplægsholder der på sin kompetente måde informere ”i menneskesprog” alle kan forstå

Alle mine foredrag tilpasses lige præcist til dem jeg skal holde oplæg for, om det er for 10 eller 250 personer. Så hvert foredrag vil være unikt og målrettet til deltagerne.

Der er nogle foredrag med specifikke overskrifter og indhold – til inspiration, men individuelle foredrag er meget velkomne. Foredragenes oplægstid kan have en varighed fra 30 min. op til 1½ time – helt afhængig hvilke ønsker I har.  Kontakt mig endelig for en videre snak omkring indhold osv.

Bliv dus med dine penge

Et foredrag der pejler dig ind på dit forhold til DINE penge og som hjælper dig til at få mere bevidsthed på hvordan du og dine penge har det sammen!

Vi skiller følelserne væk fra dine penge, så du kan få et nemmere liv sammen med dine penge. Du får ro i både mave og sind samt god samvittighed når det handler om penge, og vi finder måder til at tiltrække flere penge til din konto.

Og så vil jeg på en hyggelig, let, forestålig og humoristisk måde give dig mine bud på:

 • Når følelserne styrer din økonomi
 • Når penge giver skyld, skamfølelser og bekymringer
 • Hvordan du bliver endnu mere bevidst omkring dine penge
 • De 10 forskellige Pengetyper – og hvilken glæde du får ved at kende din egen
 • Hvordan du selv kan ændre dit pengemindset? (tankegangen omkring vores penge)

Foredraget vil inspirer deltagerne til at blive mere bevidste om deres egne værdier og til at få et skarpere overblik både omkring pengene og helt sikkert også omkring andre aspekter i livet.

Deltagerne vil få nogle helt konkrete idéer til, hvordan de får ro i sindet og tager lederskab for deres økonomi. Det vil helt sikkert blive en aha-oplevelse, og de fleste vil gå hjem med en følelse af, at det er meget nemmere end de først troede og måske endda opdage, at penge og økonomi kan være både sjovt og spændende at arbejde med.

Jeg glæder mig til at møde jer og holdet et oplæg for jer.

Vores relation til penge

Er pengene din bedste ven eller din værste fjende?

Vi skal hører om hvor forskelligt vi opfatter penge & økonomi og hvor stor betydning vores vaner har for vores pengetank.

Bliv endnu mere bevidst om hvilken betydning det har, at du er bevidst omkring dine penge. Vi vil koncentrere os mest omkring vores relationer og hvilken betydning vores pengemindset i den forbindelse har. Så vi kommer ind på vores relationer til:

 • Vores forældre
 • Vores venner og veninder
 • Vores børn
 • Vores kollegaer
 • Vores søskende

Vi stiller skarp på vores relationer og ser på nogle af de hensigtsmæssige ting og pengeforbrug, der kan ske i vores relationer. Det skal nok blive sjovt og lærerigt for alle.

Det bliver så spændende og jeg glæder mig til at holdet oplægget for jer.

Starten på pengelivet  

Penge for begyndere – et oplæg for vores unge mennesker, som skal til at lærer om pengene.

En god start til at komme i gang med, at få viden om pengene og få ideer til, hvordan de godt kunne tænker sig deres forhold til penge.

Vi skal snakke om en masse spændende ting:

 • Sikre sig en god start i livet med viden om penge, udgifter og forbrug
 • Gode og dårlige penge vaner
 • Hvordan man kan planlægge sig en god økonomi og blive bevidst om sit pengeforbrug
 • Hvordan det kan være sjovt at arbejde med penge
 • Bliv bekendt med alle fælderne
 • Mærke pengene i hænderne

I kan stille masser af spørgsmål og oplægget vil indeholde en masse eksempler fra den virkelige verden, så det vil opleves meget nærværende og være meget lærerigt.

Tænk hvis du kan blive verdensmester i din egen økonomi allerede i en tidlig alder og undgå at lave en masse dyre fejl.

Alle foredrag

Alle foredragene kan aftales og tilbydes til alle virksomheder, pensionsselskaber, forsikringsselskaber, fagforeninger, kommuner, forskellige skoler, uddannelsesinstitutioner, forskellige foreninger – så hjælp jeres medlemmer, kunder og elever til at blive bedste venner med deres penge, så der er endnu mere overskud til alt muligt andet.

Tænkt at kunne få kureret ubevidst pengeforbrug, som sluger alt for meget energi for andre ting i livet.

Jeg glæder mig til at kunne bidrage til mere afklaring og bevidsthed om egne værdier, og til at få et skarp overblik i flere aspekter af livet.

Logo sort/hvid

Kontakt mig hvis I ønsker et foredrag

Telefon: +45 61 55 35 85

Profilbillede Tina Vallø

Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev: